Teaterskolen Kalima er en teaterskole for børn og unge mellem 9 og 18 år

TILMELDING

Teaterskolen Kalima er en teaterskole for børn og unge mellem 9 og 18 år

UNDERVISERE

Undervisere i uge 26: Jan Værum, Rillo Sørensen og Lisbeth Nielsen.
Undervisere i uge 27: Jan Værum, Rillo Sørensen, Emil Hamish Lockwood og Lisbeth Nielsen.

Lisbeth Nielsen Lisbeth Nielsen

Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet med teater siden 1995.
Jeg er en del af Randers Fortællerne. Jeg er manuskript forfatter og instruktør til børne, unge og voksen teaterforestillinger (op til 160 børn). Jeg er koordinator for BørneKultur Ugen og projektleder/producent ved fortælleteater, opsætninger af børn-, unge- og voksne teaterforestillinger. Har været med som producent, instruktør og opsætningsansvarlig for 2 store egensspil i Randers.

Jeg underviser på et kreativt skrivehold "Historier på spil" i Randers Ungdomsskole. Jeg er leder og underviser på Teaterskolen Kastali'a. KALIMA er mit teateråndehul, - KALIMA er en tilstand af glæde, udvikling, medmenneskelig kærlighed, leg og masser af grin, og jeg glæder mig hvert år til samværet med skønne børn, modige unge og skøre kollegaer. Jeg startede KALIMA sammen med Karin Østedgaard og Marie Kilde - deraf navnet KArin - LIsbeth - MArie

Skriv til Lisbeth

Ivy Bjarnskov Ivy Bjarnskov Grønne

Orlov

Jan Værum Jan Værum

Uddannet pædagog tilbage i det forrige årtusinde og gennem alle årene har drama og teater altid har været min trofaste følgesvend uanset om jeg har arbejdet i SFO, indskoling eller på mellemtrinnet i folkeskolen. I 2009 tog jeg DATS' lederuddannelse i børne- og ungeteater.

Derudover har jeg siden 2011 været dramaunderviser på Randers Ungdomsskole og har siden 2015 været underviser på Teaterskolen Kastali'a, hvor jeg også er projektmedarbejder og tager del i kontorarbejdet.

Igen i år har jeg fået fornøjelsen af at være med på KALIMA og glæder mig som kanel på risengrøden til at være en del af festlighederne i år. Sidst men ikke mindst er jeg uforklarlig dårlig til at spille banjo.

Urska Medved Urska Medved

Vi får besøg fra Slovenien af Urska.

Rillo Baarstrøm Sørensen Rillo Baarstrøm Sørensen

Har startet sin teater historie tilbage i 2008 på Teaterskolen kalima, hvor hun efterfølgende har gået 11 sæsoner. Jeg er uddannet fra HF-Stage i 2018, en teaterhuset Filuren og HF kombineret uddannelse i Aarhus. Tidligere har jeg været ansat som skuespiller og daglig leder i Jesperhus Blomsterparks børneunderholdningsafdeling. De sidste 3 år har jeg været teaterunderviser på Teaterhuset Filuren, hvor jeg også laver kostumer til husets forstillinger. Til efteråret begynder jeg på SGK 3 (scenekunst grundkursus) også udviklet af teaterhuset Filuren. Derudover har jeg spillet i en masse børne/unge forstillinger og styrer til dagligt projektet VISUEL (alternativ teateroplevelse) med min teatergruppe Villa Ferli. I øjeblikket gør jeg klar til at søge ind på diverse scenekunstskoler i DK, Sverige, UK og Tyskland og får det mest af min fritid til at gå med det.

Emil Hamish Lockwood Emil Hamish Lockwood

Jeg hedder Emil Hamish Lockwood og i år skal jeg på KALIMA for første gang. Dette bliver som underviser, hvilket jeg ser enormt meget frem til. Teater har været en del af min hverdag de sidste mange år - først som elev på Teaterskolen Kastali'a igennem 18 sæsoner, og sidst som underviser og nu har jeg taget min teaterinteresse skridtet videre til universitetet. Til sommer færdiggøre jeg nemlig min bachelor i dramaturgi ved Aarhus Universitet. Jeg befinder mig lige nu på udvekslingsophold i Oslo, hvor jeg studerer masketeater og fysisk teater, - dette glæder jeg mig til at bruge på KALIMA.